søndag 6. februar 2011

Utprøvning.

Neste helg har min kjære samboer bursdag og vi skal ha bursdagfest. Det blir langbord og mange gjester og best av alt,det skal dekoreres :) I dag har jeg derfor prøvd å finne på et billig men dekorativt forslag til bordpynt. Vi hadde masse gamle melkeflasker i kjelleren, jeg tror nesten det var 30 flasker der,både brune og klare-så da er i allefall vasene på plass. Jeg kan jo ikke bruke opp alle pengene på blomster,derfor tror jeg at jeg går for tulipaner, ettersom jeg får kjøpt tulipaner veldig billig på planteskolen i bygda hvor jeg bor. 50 kroner for 25 tulipaner. jeg har også brukt bjørnegress som jeg har laget buer og linjer med for og trekke flaskene litt mer i sammen. Billig,dekorativt og ganske fint :) Vi får se da,kanskje jeg kommer på en annen bedre ide i løpet av uken.
8 kommentarer:

 1. Hei
  Det blir veldig pent på bordet med de flaskene og tulipaner.Du har sansen du.
  Har kjøpt en flaske vin og kort til Andreas,så må få levert det før helga.
  Vi skal på russerevy vi nå siste forestilling i kveld.

  SvarSlett
 2. sånne gamle melkeflasker er så lekre. Heldig du da som bare hadde slike lagret i kjellere. Pynten på bordet neste helg blir sikkert bare så fint. Lykke til.
  (ser deg ikke som følger på bloggen min..)

  SvarSlett
 3. Hei du! Tusen takk for kjempekoslig kommentar. Du rørte meg. :o)

  Flasker med tulipaner og bjørnegress (?) :o) ble kjempefint! Gleder meg til å se bursdagsbordet ferdig pyntet! Selvom du får en annen idè, blir det sikkert knallfint!

  Ha en fin søndag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 4. Veldig fint med sånne flasker. Og tulipaner er jo så fint også! Lur idé med det gresset mellom flaskene!

  Garnet jeg strikker med er Fat&Happy fra Pickles.

  Ha en fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 5. Det var veldig fint! Likte detaljen med gresstråene! :)

  Håper du får ei fin uke!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 6. så nydelig dette ble da, Maien:) Kan ikke bli vakrere enn dette enkle:) Gamle melkeflasker kjøper jeg alltid når jeg kommer over dem:) Godt tips til bordpynt dette:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett