tirsdag 1. februar 2011

Hallois!


Nå er det en stund siden jeg har blogget. Har ikke vært helt i form og har egentlig ikke funnet på noe å blogge om. Mens jeg har hatt bloggefri har jeg fått en award av min kjære søster i nrni, det var jo veldig koselig. Jeg klarer liksom ikke bestemme meg for hvem jeg skal gi den videre til,derfor gir jeg den til ALLE som har tatt meg så godt i mot og som legger igjen så fine og hyggelige kommentarer på innleggene mine. Tusen takk :)

6 kommentarer:

 1. takk for award, Maien:)det er hyggelig:) Fine blomster i glasset:) Hva heter de?

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Nok en yndling fra min side ;) Dilla på allium !!;)

  Vakker!

  SvarSlett
 3. Så fine blomster! Skjønner det med å ta litt bloggefri, ja. Det gjør jeg også. Har forsåvidt vært ganske aktiv i januar, men det begrenser seg litt hva man vil blogge om. Jeg lager ikke så mange ting for tida, lyset er for dårlig til å ta gode bilder med mitt enkle kamera, jeg jobber full tid og vel så det... Jaja, det er koselig å ha bloggen selv om man ikke legger ut innlegg så ofte. Artig å følge med på de andre også!

  Håper du får en fin dag!

  Hilsen Sol

  SvarSlett
 4. For en skjønn kulerund sak. :o) Og gratulerer med award!

  Mange ganger lurer jeg på hva jeg skal ta bilder av og skrive om også, men etter litt brainstorming dukker det alltid opp noe! :o) Vi har ikke kommet så langt i moderniseringen av huset ennå, så noen ganger må det bli til at jeg viser de samme tingene om igjen også, but what the heck! :-D

  Jeg vil gjerne høre mer om hva sm inspirerte deg til å begynne med blomsterdekorering, jeg. Og hvilke dekoratører du liker best og hvorfor, kanskje?

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Hei!
  Nydelig farge på den blomsten.Håper formen din er bedre nå. Det går greit på den nye jobben min.
  Veldig stor overgang fra den forrige.

  SvarSlett
 6. Så fin blomst! Er det allium?

  Jeg har forresten noe til deg inne hos meg. Ta utfordringen hvis du har tid og lyst! :)

  God helg!

  SvarSlett