søndag 23. januar 2011

Søndag.

Små lodne i vinduskarmen


-og favorittkopper fra Ferm living på stuebordet,med telys oppi :)


-God Søndag-

torsdag 20. januar 2011

Fargebok

Jeg holder på å lage fargebok til tantebarna mine. 
Ble inspirert av en blogg jeg leste før jul. Etter litt miksing og triksing med bildet av det eldste tantebarnet mitt er hun her klar for fargelegging :) 

 


Og her er jeg.

onsdag 19. januar 2011

Bukett av lønneblad

Denne buketten lagde jeg i høst,av lønneblader jeg fant på bakken. Jeg rullet bladene,stiftet og tapet og til slutt ble buketten som vist her. Som dere ser er buketten like fin nå,selv om den har tørket inn for lenge siden :)





lørdag 15. januar 2011

fredag 14. januar 2011

Herlige nellikker.

Her er en brudebukett jeg lagde i går,med store flotte nellikker i en herlig rosafarge i selskap med diverse andre blomster :)



tirsdag 11. januar 2011

Ranunkel Tirsdag.

I dag har jeg lagd en dråpeformet brudebukett,litt liten og puslete,men ganske søt. På torsdag skal jeg lage en lignende bukett bare litt større med mindre heng og flere blomster.




mandag 10. januar 2011

Her er min "kosekrok"

..Og i kveld koser jeg meg her med en stor porsjon bananpai.
Jeg får litt dårlig samvittighet av å spise så usunt på en mandag,men jeg har trekt en visdomstann i dag og fortjener egentlig litt trøstemat :)



fredag 7. januar 2011

Småblomstrete

I dag lagde jeg brystbuketter eller corsage som det heter på fagspråket ;)




....og jeg bant et blomsterdiadem til tantebarnet mitt som hadde barnebursdag i dag, lillesøsteren hennes fikk krans :)



torsdag 6. januar 2011

Brudebukett!!

Nå har jeg endelig fått tatt bilde av brudebuketten jeg lagde denne uka.
Rosa og sommerlig.
Helt rund bukett,som en halvkule eller paraply.

 Sånn så den ut etter første omgang! Hvis jeg hadde klipt til skaftet og surret det inn med silkebånd eller grov ulltråd (som jeg liker veldig godt) hadde den for min del vært ferdig her. Jeg er ikke så veldig glad i så mye dekor liksom oppå buketten. Men,mange liker jo litt mer pynt,så jeg ranket opp svibler,voksblomst og eukalyptus og surret rundt buketten og som heng. Pluss noen små silkesløyfer litt her og der.



Sånn ble den til slutt! Den ble jo søt da,selv med litt dilldall på :)

onsdag 5. januar 2011

Oi!

Så koselig å ha fått følgere i løpet av dagen,nå ble jeg glad og litt redd ;p Var ganske trygt og greit å kun ha søstern som følger.
Har ikke helt satt meg inn i hvordan ting funker og hvordan jeg får lagt til bloggfavoritter osv.. Men skal på bloggkurs hos storesøster i nr.ni i morgen ;) Etter det skal vi pynte til barnebursdag,regner med at det blir rosa,rosa,rosa.
Kommer nok ikke til å lage bordkranser i morgen,men for å komme i litt rosa stemning legger jeg ut et bilde av en rosa bordkrans jeg lagde for litt siden. Her har jeg brukt brukt,hortensia, rosalilla grenroser,voksblomst og caluna (lyng). 



tirsdag 4. januar 2011

Bryllupsuker!

Nå skal jeg jobbe med brudebuketter og brudearbeider i to uker fremover, i går lagde jeg en rund brudebukett av gammelrosa grenroser,helt rund i paraplyform. Nesten litt for perfekt,jeg liker det litt mer "rufsete"
Buketten er ikke helt ferdig,derfor har jeg ikke noe bilde av den, jeg legger i stedet ut et bilde av en brudepikebukett jeg lagde i sommer. Her ser du tusenfryd,grenroser,mose,strå,lavendel og litt andre sommerblomster. 



Se!!

Så fint hekleteppe fikk jeg av min kjære søster i julegave.
Jeg er heldig som har en så snill søster!,også passet det jo så bra i den gamle grønne stolen :)

søndag 2. januar 2011

Julen er nå over..

.... og hverdagen starter igjen i morgen. Selv om det har vært innmari deilig med ferie,skal det bli moro å komme igang på skolen igjen. Brudebuketter og brudearbeid i to uker fremover høres egentlig ganske så greit ut ;)





                                                  Her er noen bilder fra vårt julehjem :)

 




Før jul lagde og solgte jeg kranser på bestilling,forespørselen ble større enn hva jeg hadde trodd og siste krans ble laget lille julaften. Gøy var det uansett, og over ser du et lite utvalg av kransene jeg laget.